SuperImpuls cu Aronia

1 Review

16.50 lei30.00 lei

SuperImpuls – Este mix-ul tonic dintre sucurile de catina si ghimbir obtinute prin presare la rece, nepasteurizate si mierea de albine ce provine din cultura certificata. Efectul tonic al ghimbirului alaturi de catina, ofera un super impuls de energie organismului prin cresterea vitalitatii, reducerea oboselii si a stresului provocat de viata noastra cea de zi cu zi.

Clear
Sku: N/A
Categorie:

SuperImpuls cu aronia este mixul din catina + miere de albine + aronia + ghimbir si este alegerea perfecta in viziunea lui Bicu pentru cei care au nevoie de un super impuls de energie cand isi incep ziua. Ghimbirul este un tonic recunoscut pentru caracteristicile sale de a revigora nivelurile de energie la primele ore ale diminetii, aronia avand o cantintate ridicata de vitamina P ajuta la asimilarea si fixarea vitaminei C in organism. Echipa ingredientelor de mai sus va ajuta sa aveti dimineti pline de vitalitate, energie si un psihic puternic ce va ajuta la fixarea obiectivelor, cresterea puterii de concentrare si atingerea obiectivelor propuse.

Cum ajuta catina ?

Intareste sistemul imunitar

Protejeaza sanatatea inimii

Antioxidant puternic

Amelioreaza simptomele racelii

Amelioreaza problemele pielii

Cum ajuta ghimbirul ?

este eficient si impotriva altor tipuri de dureri sau inflamatii locale – crampe menstruale, dureri de stomac, migrene, febra musculara, luxatii, entorse;

ajuta circulatia sangvina, fiind un bun vasodilatator, ceea ce contribuie la scaderea tensiunii arteriale si reduce riscul de formare a cheagurilor de sange;

este foarte bun in curele de slabire, pentru ca va da sentimentul de satiozitate destul de repede, contribuie la arderea grasimilor si reduce colesterolul; dar nu este recomandat celor care au sub greutatea normala;

reprezinta un energizant natural, care poate avea un efect revigorant chiar mai puternic decat cel al cafelei;

Cu ajuta Mierea de albine ?

Atenueaza alergiile

Sursa naturala de energie

Previne diabetul

Mierea intretine celulele ficatului

Combate durerile de gat

Te scapa de insomnii si te ajuta sa ai un somn odihnitor

Cum ajuta aronia ?

Aronia ajuta in curele de detoxifiere

Aronia ajuta la sustinerea functiei cognitive

Aronia ajuta vederea

Aronia este utila pentru regalrea tensiunii

Aronia are efect antibacterian 

Valabilitate : produsului este de 30 zile din momentul in care il producem. Catinata cu aronia este produsa in ziua in care pleaca spre dumneavoastra, tocmai pentru a fi proaspata si a va bucura de toate beneficiile sale

Conditii de pastrare : A se pastra la rece, temperatura recomandata fiind de 2-4 grade.

Sugestii de consum : Zilnic 100 ml. de suc simplu, diluat si/ sau îndulcit.De preferat după masă (micul dejun sau pranz).Este recomandat consumul cu moderatie fara a depasi doza zilnica.

Ingrediente : 70% suc de catina +  25 % miere de albine poliflora + 5 % aronia

Valori nutritionale medii per 100 ml produs

Valoare energetica 481.15 Kj
Proteine 0,84 grame

Glucide 25.70g

Grasimi 0.81g

Kcal 113.45

Contraindicatii

Mierea de albine nu este recomandata: persoanelor ce sufera de diabet, persoanele alergice la polen, copiilor sub 1 ani de zile sau consumata in exces.

Catina

Datorită abilității de a încetini coagularea sângelui, cătina nu trebuie administrată în paralel cu medicamente anticoagulante și anti-plachetare, precum Aspirină, Diclofenac, Ibuprofen, Naproxen, Heparină, Warfarină, Dalteparină sau Enoxaparină etc.

Persoanele care iau medicamente care subțiază sângele sau antiinflamatoare trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a lua suplimente cu cătină. Totodată, consumul de cătină trebuie oprit cu cel puțin 2 săptămâni înainte de o operație, pentru a evita riscul de sângerări. Cătina nu este indicată persoanelor care suferă de pancreatită acută sau colecistită acută, astm sau alergii. Nu au fost realizate încă teste clinice pentru a evalua efectele cătinii asupra femeilor însărcinate și a celor care alăptează.

Ghimbirul

Nu consumati ghimbir daca sunteti sub tratament cu insulina, anticoagulante, beta-blocante.

Cantitate

250ml, 500ml

1 recenzie pentru SuperImpuls cu Aronia

  1. Simona

    Este super bun. ❤️ Recomand cu drag ?

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top