pexels-home
slide2
slide3
previous arrow
next arrow

POVESTEA NOASTRĂ

O legendă spunea ca la nașterea unui prunc se obișnuia să se planteze un copac, în cinstea noului născut. Nu cred că soiul era important cât faptul că fiecare ,,pui de om” să aibă un ,,pui de pom” și creșteau împreună. 

Energia copacului alimenta pruncul pentru a crește mare și sănătos. Pentru a fi sigur că nepotul lui Bicu va avea parte de energie din belsug, Bicu a plantat peste 15000 de copacei de catina pe o suprafata de peste 60000 metri patrati.

Pruncul a crescut și odată cu el au crescut si copăceii de cătină. Așa a luat naștere Cătina lui Bicu, un brand 100% românesc ce cultivă, produce si vinde in România. 

Am ales varianta de a aseza pe masa românilor un produs 100% natural, ce imbunătățește sănătatea prin intarirea imunitatii, oferirea de vitamine si nutrienti organismului direct din natura si pastrarea valorilor vitaminele si nutrientilor datorită faptului ca este nepasteurizat, nu are parte de tratament termic.

PRODUSE NOI

Din grijă pentru tine și din dorința de a-ți oferi o gamă de produse cât mai variată, creăm constant noi sortimente,
pe care le poți vedea în această secțiune. Stai cu ochii pe pagină și nu rata noile lansări!

Alte produse

SUC DE CĂTINĂ

Tocmai pentru a fi cât mai natural, fructele ce provin din propria plantație certificată bio sunt depozitate în depozite frigorifice cu temperaturi controlate, iar sucul este preparat pentru dumneavoastră cu o zi, maxim două înainte de a vă fi livrat.

slider4
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Comandă online simplu și comod

INFORMAȚII DESPRE LIVRARE:

  • GRATUIT pentru comenzi ce depășesc 150 lei
  • 20 lei pentru comenzile sub 150 lei
Contacteaza-ne:

Luni–Vineri: 09:00 – 19:00

Telefon

0758525957

Ai intrebari?

catinaluibicu@gmail.com

Back to Top